CITY OF MILWAUKIE CITY COUNCIL STRATEGIC DIRECTIONS 1999 - 2004 FEBRUARY 3, 1999

MILWAUKIE CITY HALL

Conference Room -- Second Floor 10722 SE Main Street

SESSION #1.

5:00 p.m. Dinner

Discussion Topics:

5:30 p.m. 1. Strategic Planning Concepts (30 minutes)

6:00 p.m. 2. Community Development (60 minutes)

7:00 p.m. 3. Break (15 minutes)

7:15 p.m. 4. Community Services (30 minutes)

7:45 p.m. 5. Public Safety (30 minutes)

8:15 p.m. 6. Council Discussion (45 minutes)

9:00 p.m. 7. Adjourn

The Council may vote in work session on non-legislative issues.

For assistance/service per the Americans with Disabilities Act (ADA) dial TDD 786-7555.